Lerend netwerk ‘ontwikkelen vanuit talent en bezieling’ zet zijn deuren open.

30 09 2009

Het Lerend Netwerk “Ontwikkelen vanuit Talent en Bezieling” is een unieke samenwerking tussen honderd mensen uit ruim vijftig Vlaamse bedrijven, sociale organisaties, sociale economie, onderwijs- en overheidsinstellingen. Ontdek hier onze droom.

De deelnemers aan het Lerend Netwerk hebben een jaar gewerkt aan nieuwe praktijken in hun organisatie. Hierover gaan we nu graag de dialoog aan met jou. Afspraak op 15 oktober van 12u tot 18u bij KRC-Genk. Het programma en praktische gegevens vind je hier . Vooraf inschrijven is nodig: klik hier.

Ons uitgangspunt is dit:
Bedrijven en organisaties zijn onnoemelijk rijke verzamelingen van talent en bezieling. Talent en bezieling, dat is de kracht die medewerkers binnenbrengen in de organisatie waar ze werken. We willen deze kracht van organisaties ontdekken en ontwikkelen, ten voordele van medewerkers, organisatie én samenleving.

Appreciative Inquiry, of het ‘waarderend onderzoek’ helpt ons daarbij. Niet zomaar theorie. We ervaren in onze praktijk AI als een krachtige visie en methodiek die echt helpt om vanuit kracht en mogelijkheden aan onze organisaties te bouwen.

We zijn een heel divers netwerk, met mensen uit heel verschillende werkcontexten. Dat maakt dat we een kleurrijke waaier aan nieuwe praktijken hebben ontwikkeld en uitgetest. We zijn daar fier en enthousiast over. Daarom willen we ons werk graag delen met Vlaanderen, want het kan ook andere mensen en organisaties inspireren. 

Het is onze droom om het Vlaamse beleid van ‘competentiemanagement’ te inspireren met onze waarderende insteek en onze nieuwe praktijken. Daarom nemen het met veel plezier het initiatief tot een brede ontmoetingsdag met mensen die nieuwsgierig zijn naar wat wij doen. Op 15 oktober is iedereen welkom!  En in februari  2010 verschijnt het verhaal van ons werk in boekvorm.

Advertenties

Acties

Information

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: